$cientologin kostar en förmögenhet


Vet du att Scientologin kostar MYCKET pengar? Här är kostnaderna för Scientologin.
(Alla belopp är i US Dollar från Vintern 94/95) Priserna har inte sjunkit, så priserna är snarare här en underskattning.

Informations källor:    http://www.xenu.net/archive/prices.html
http://www.xenu.net/archive/CoS_prices.html

$128,560 Kostar det för att nå "Clear". Enligt L. Ron Hubbard, grundaren av Scientologin, blir "Clear" människor inte sjuka, behöver inte glasögon och har perfekt minne. (inget av detta är vetenskapligt bevisat).
 
$6,500 Kostar OT III kursen, där du lär dig att du är med själar av mördade rymdvarelser (kallade Body Thetans av L. Ron Hubbard, grundaren av Scientologin. Du lär dig om Xenu. Den onda rymdkejsaren för 75 miljoner år sedan som dödade Thetanerna.
 
$159,160 Är den totala summan som du kommer att betala till och med OT III kursen, Alla dessa pengar för att lära dig att dina problem orsakas av själarna från de mördade rymdvarelserna i din kropp. 
Skulle du känna dig lurad om du var vid OT III nivån? Många människor har det. Det är därför det är så måga ex-Scientologer som kritiserar Scientologin.
 
$29,600 Kostar OT V kursen (också känd som NOTs), där du lär dig mer om dessa Body Thetans och för att hindra dem från att orsaka sjukdom.
$277,010 Är den totala kostnaden för att gå från icke-scientolog upp till OT VIII, den högsta nivån Scientologin erbjuder. (kursavgifterna enbart inräknat, material är inte inkluderat). Summa inkluderar ovanstående belopp. 
Kostnaderna inkluderar redan rabbaten för medlemsskapet i "International Association of Scientologists". För att blir en IAS medlem, behöver du betala $300 US per år, minst.
 
  Du kanske också behöver "repair auditing". I så fall kan räkna med några tusen US dollar till den summan. Det tillkommer också några extra som du kanske behöver köpa.
 
$43,990 Kostar Saint Hill Special Briefing kursen inklusive kursmaterial och rabatter.
 
$11,500 Kostar "Key to Life" och "Life Orientation" kurserna.
 
$20,000 Är MINIMUM kostnaden för VARJE "L Rundown" kurs. Det är tre "L Rundowns". Om du tar alla "L Rundowns", betalar du MINST $60,000 US.
 
  Kom ihåg att dessa belopp är gamla. Alla kostnader är redan inkluderade alla rabbater. Tillskillnad från Saint Hill Special Briefing kurserna inkluderar inte beloppen material eller andra övriga kostnader.
 
  Nu vet du vad Scientologin kostar dig. Eller gör du? Besök sidorna nedan. Scientologin är inte bara enbart värdelösa, dyrbara kurser.

För mer information om vad Scientologikyrkan inte vill att du ska veta:

http://www.xenu.net
http://www.factnet.org
http://www.entheta.net


<= TILLBAKA